Een visuele voorstelling van de cyclus van ons bestaan

20 augustus 2024

Onlangs startte in Keulen weer een leerzame expositie over de zichtbare weetjes en de vele onzichtbare onderdelen van het menselijk lichaam in de speciale voorstelling onder de bekende titel “Körperwelten & de cyclus van het leven”. Wereldwijd hebben meer dan 55 miljoen personen de exposities van vele technisch op briljante wijze geprepareerde menselijke lichamen bezocht.

Een visuele voorstelling van de cyclus van ons bestaan

Körperwelten & de cyclus van het leven

In de komende maanden tonen de initiatiefnemers, eigenaren en tevens wetenschappers Dr. Gunther von Hagens en Dr. Angelina Whalley in deze actuele tijdelijke expositie hun nieuwste modellen en ontwikkelingen in de wijze waarop de modellen met alle respect kunnen worden gepresenteerd aan het publiek. Ook zijn er preparaten van dieren te zien in de zeer rustig opgebouwde educatieve expositie. Na afloop van de rondgang kunnen de bezoekers leerzame boeken aanschaffen.

ISBN 978-3-937256-37-5, “Körperwelten - Das Orginal”, Gunther von Hagens en Angelina Whalley, Arts & Sciences Publishing, 2022, 26e druk, 272 pagina’s.

Een visuele voorstelling van de cyclus van ons bestaan - 2 Een visuele voorstelling van de cyclus van ons bestaan - 3 Een visuele voorstelling van de cyclus van ons bestaan - 4

ISBN 978-3-937256-44-3, “Körperwelten - Der Tiere”, Gunther von Hagens en Angelina Whalley, Arts & Sciences Publishing, 2023, 6e druk, 152 pagina’s.

Körperwelten & de cyclus van het leven, Oskar-Jäger-Strasse 99, D-50825 Keulen -Ehrenfeld, www.koerperwelten.de.


Gerelateerde artikelen